- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de nuca de cocos se foloseste la umplerea torturilor de fructe cu blat simplu de vanilie.
Ingrediente
- 75 gr zahar pudra
- 3 linguri apa
- 180 gr unt
- 3 galbenusuri
- 1 ou
- 75 gr fulgi de nuca de cocos
- 100 gr ciocolata de menaj
Instructiuni de preparare
- Se face un sirop legat din zahar si apa si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza crema de oua, putin cate putin, in untul frecat spuma. Se freaca nuca de cocos cu oul intreg si cu ciocolata topita intr-un ibric, in cuptor, pana se obtine o crema.
- Se amesteca crema de galbenusuri cu crema de nuca de cocos, se freaca foarte bine, pana se obtine o compozitie omogena si untoasa.