- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu arahide sunt mai aromate si mai fragede, daca le serviti a doua zi. La cateva zile de la prepararea lor ele sunt mai fragede.
Ingrediente
- 360 gr faina
- 200 gr zahar brun
- 120 gr unt
- 2 oua
- 200 gr arahide
- 1 plic praf de copt
- 3 lingurita apa de flori de portocal
Instructiuni de preparare
- Intr-un vas, se amesteca untul moale cu zaharul si, dupa ce se formeaza o crema spumoasa, se pun ouale.
- Se amesteca bine si apoi se adauga faina, praful de copt si apa de flori de portocal.
- Cu mana se iau bucati mici de aluat care se aplatizeaza usor si se asaza in tava de copt. Se presara arahidele usor maruntite, apoi se coc 10 minute, in cuptorul incins.