- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile creponate de ciocolata sunt aromate, apetisante dar mult mai delicioase sunt daca se servesc a doua zi...
Ingrediente
- 225 gr faina
- 225 gr ciocolata amaruie
- 2 oua
- sare
- 60 gr unt
- 100 gr zahar tos
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita esenta de vanilie
- zahar pudra
- zahar tos
Instructiuni de preparare
- Se freaca spuma zahaul cu ouale. Se topesc ciocolata si untul la bain- marie, apoi se lasa sa se racoreasca putin. Se toarna amestecul de ciocolata peste oua, amestecand continuu, apoi se incorporeaza faina, praful de copt, putina sare, esenta de vanilie, si se omogenizeaza compozitia care se lasa la frgider circa 4 ore, sau de pe o zi pe alta.
- Se formeaza bilute care se tavalesc prin zahr tos, apoi prin zahar pudra si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de cot si se coc in cuptorul incins 10 minute. Nu se depasesc cele 10 minute, pentru ca in interior sa ramana moi.
- Cand sunt gata se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca fursecurile in tava, apoi se scot pe un platou si se pot servi.