Fursecuri cu banane si fulgi de ovaz- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu banane si fulgi de ovaz sunt delicioase si foarte indragite de copiii.

Ingrediente

    • 200 gr zahar tos alb
    • 200 gr margarina
    • 2 oua
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 400 gr faina
    • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
    • 1 lingurita scortisoara macinata
    • 1 lingurita ciusoare
    • 3 banane coapte, pasate
    • 300 gr fulgi de ovaz
    • 150 gr fulgi de cicolata

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron ametsecati bine margarina cu zaharul pana se omogeniza compozitia, obtinand la final o crema fina si aerata. In ccrema adaugati treptat ouale si esenta de vanilie, amestecand mereu ca sa nu se taie crema.
  2. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, cuisoarele si scortisoara macinate, apoi incorporati amestecul in crema de unt. Adaugati apoi piureul de banane, fulgii de ovaz si cei de ciocolata, amestecand bine aluatul ca sa fie omogen.
  3. Cu o lingurita puneti bile de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coaceti-le 10-12 minute, la foc moderat. Cand sunt gata, scoateti tava din cuptor si lasati-le 10 minute in tava, apoi transferati-le pe un gratara ca sa se raceasca.

Recomandari

Deserturi