- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu lamaie sunt atat de bune incat mereu trebuiesc folosite cantitati mai mari de ingrediente.
Ingrediente
- 500 gr faina alba amestecata cu un plic de praf de copt
- 2 oua
- 50 ml ulei
- 1 lingurita esenta de lamaie
- 50 gr zahar pudra
Instructiuni de preparare
- Puneti amestecul de faina cu praful de copt intr-un castron si adaugati ouale, esenta si uleiul, apoi amestecati bine aluatul.
- Luati cu o lingurita aluat din castron si puneti pe o farfurie in care ati pus zaharul vanilat. Rulati aluatul prin zahar pana cand este acoperit pe toate partile.
- Cand aluatul s-a terminat, puneti fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti-le 7-9 minute, la foc moderat, pana cand vor fi maronii pe fund si albe deasupra. Scoateti tava din cuptor si mutati-le pe un grata pana se racesc bine de tot.