Inghetata de caise

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Inghetata de caise este o inghetata pe acre o puteti prepara numai cand caisele sunt foarte coapte si aromate, pentru ca si ingehata sa fie delicioasa.

Ingrediente

    • 1 kg caise foarte coapte
    • 500 gr frisca
    • 250 gr zahar pudra
    • 1 lingurita esenta de vanilie

Instructiuni de preparare

  1. Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca. 
  2. Se freaca bine amestecul pana se obtine o crema consistenta. Se pune crema de inghetata intr-o forma si se da la congelator, inainte de a servi, se tine forma cateva minute in frigider si apoi se rastoarna pe o farfurie.

Recomandari

Deserturi