Retete pentru deserturi
Daca vrei ceva dulce si foarte gustos, atunci ia-ti acum reteta delicioasa de ciocolata de casa. Este un desert pe care trebuie sa il incercati si dvs!
Glazura de albus este o glazura rapida cu aroma de lamaie. Pentru schimbarea aromei se poate inlocui sucul de lamaie cu suc de portocale.
Glazura de zahar este o glazura rapida care are avantajul ca necestita numai doua ingrediente care de obicei nu lipsesc din casa nimanui.
Glazura de cafea este glazura ideala pentru torturi sau prajituri de genul tiramisu sau chiar si pentru eclere. Trebuie numai sa avem mare grija deoarece glazura se intareste repede.
Glazura de ciocolata este un deliciu pentru toata lumea. Folosind aceasta glazura valoartea desertului preparat creste vazand cu ochii.
Glazura de rom este o glazura simpla, rapida si econoama cu care puteti decora fursecuri sau alte deserturi uscate.
Glazura de portocale ne aduce aminte de vremurile copilariei cand mancam cu totii prajituri aromatizate cu coaja rasa de portocala.
Crema de ciocolata ofera deserturilor o aroma deliciosa si foarte buna. Folosind crema de ciocolata pentru umplerea blaturilor simple puteti obtine un tort delicios pentru orice ocazie speciala.
Crema de portocale este o crema delicioasa care da un gust aparte prajiturilor si torturilor. Folosita pentru umplerea unui blat simplu de vanilie, crema de portocale da un gust aparte foarte gustos.
Preparand aceasta crema de lamaie pentru tort, veti obtine un desert racoritor care va da un plus de aroma blaturilor.