Retete pentru deserturi
Prunele cu smantana este un desert delicios, foarte rapid si plin de vitamine. Este delicios cald dar este si mai aromat daca este servit a doua zi.
In zilele cand doriti un rasfat delicat, rafinat si foarte gustos, atunci e momentul pentru un mousse de ciocolata. pentru un plus de aspect de aroma si design se poate servi alaturi de fructe de padure proaspete.
Batoanele pentru ceai sunt foarte aromate, ele fiind mult mai bune daca sunt consumate reci. nuca se poate inlocui cu migdale, astfel aveti batoane cu alte arome de fiecare data cand le gustati.
Prajitura pentru ceai sunt de fapt niste briose delicioase care pot fi imbunatatite cu stafide, nuci sau boabe de cafea...Totul tine de preferintele dvs.
Fursecurile uscate cu nuci sunt aromate, delicioase si cu siguranta pe placul dvs. Servite a doua zi ele sunt mult mai aromate si crocante.
Fursecurile cu crema sunt delicioase, aromate si au marele avantaj ca ele sunt mult mai gustoase a doua zi cand devin mult mai fragede.
Fursecurile cu marmelada se prepara rapid, sunt delicioase si pot rezista la rece pana la o saptamana, ele devenind mai fragede pe zi ce trece.
Bilutele de ciocolata nu numai ca sunt foarte gustoase, ele sunt solutia prefecta atunci cand se anunta invitati la masa carora doriti totusi sa le oferiti ceva dulce si gustos.
Fursecurile cu nuca sunt pe departe cel mai rapid si gustos desert, deoarece nu trebuiesc multe ingrediente, iar rezultatul este pe masura.
Servi rece cu scortisoara sau gem, in castonel sau sub forma de coroana, este mereu o placere sa savurezi putin orez cu lapte.