- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spuma de lamaie ofera prajiturilor si tartelor o aroma acrisoara racoritoare.
Ingrediente
- 150 ml zeama de lamaie
- 1 lingurita coaja rasa de lamaie
- 150 gr zahar alb
- 3 oua
- 100 gr unt
Instructiuni de preparare
- Intr-o cratita amestecati zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, zaharul, ouale si unutl taiat cubulete. Puneti cratita pe foc mic si amestecati mereu pana cand ingrediente sunt perfect omogenizate, iar crema incepe sa clocoteasca. Dupa fix 3 minute optiri focul si lasati amestecul sa se raceasa la temperatura camerei , amestecand continuu, macar pana cand se racoreste putin.
- Spuma de lamaie se serveste in cupe decorate sau o puteti folosi la umplerea tartelor si la prepararea prajiturilor.