Biftec ardelenesc de vitel

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Bitfecul ardelenesc de vitel este diferit prin faptul ca se prepara la cuptor cu ceapa si cu sos. Trebuie sa il incercati si dvs!

Ingrediente

    • 8 felii de carne de vitel
    • 2 linguri untura
    • verdeata
    • 200 gr pasta de tomate
    • 200 gr ceapa
    • sare
    • piper macinat
    • 1 lingurita faina
    • 200 ml vin

Instructiuni de preparare

  1. Feliile de carne se bat cu ciocanelul de snitele si se frig pe ambele parti in untura fierbinte.
  2. Ceapa se curata si se taie solzi subtiri, care s einmoaie bine in untura ramasa dupa ce s-a prajit carnea, si se lasa sa se rumeneasca usor.
  3. Intr-un vas termirezistent se asaza bucatele de carne pe un strat de ceapa, deasupra se pune alt strat de ceapa, verdeata tocata marunt, vinul si sosul preparat din faina, pasta de tomate  sare si piper. Se baga cratita in cuptor sa fiarba la foc mic, iar cand este gata se serveste cu garnitura de legume sote.

Recomandari

Friptura sau Gratar