- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Somonul in crusta de mustar este un preparat delicat, foarte bun si gustos, pe care il puteti servi la mesele alaturi de cei dragi.
Ingrediente
- 600 gr file de somon
- 2 linguri ulei de masline
- 3 linguri marar tocat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/2 lingurita salvie uscata
- 1/2 lingurita cimbru
- 2 linguri mustar de Dijon
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
- Frecati somonul cu ulei de masline. puneti-l pe o bucata de folie de aluminiu groasa.
- Amestecati restul ingredientelor si ungeti pe deasupra bucata de peste, apoi infasurati folia si bagati-o la cuptor sa se coaca 15 minute.
- Cand este gata serviti somonul cu sosul din folie, cu lamaie si patrunjel verde si cu garnitura de orez salbatic.