- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Calcanul prajit este un preparat de care va veti aduce aminte cu drag. Gustul fin al calcanului va face ca acest preparat sa fie in topul preferintelor dvs culinare.
Ingrediente
- 1 calcan
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 ou
- pesmet
- 100 gr unt
- 1 lingura de otet
- faina
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Calcanul se spala bine si i se scoate pielea si sira spinarii cu grija sa nu se rupa carnea. Se da prin lapte, faina, ou si pesmet, se pune sare si piper, apoi se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
- Cand pestele este rumenit frumos se scoate pe un platou,se stropeste cu unt fierbinte si cu otet si se serveste cu patrunjel verde tocat fin.
- Calcanul prajit cu ciuperci inabusite in unt.