Frigarui din carne de porc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frigaruile din carne de porc nu pot lipsi de la un gratar, ele fiind colarea mesei. Fie ca le preparati ca in reteta sau ca adaugati ardei gras, rezultatul este mereu la fel...delicios!

Ingrediente

    • 600 gr carne de porc, taiata ucatele
    • 125 gr slanina afumata, taiate felioare
    • 8 rosii mici
    • 6 cepe mijlocii
    • sare
    • piper macinat
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se pregatesc frigaruile alternand cubuletele de carne, slanina, ceapa taiata felii si rosii, apoi se sareaza si se pipereaza si se ung cu ulei.
  2. Frigaruile se frig pe gratarul incins 25 de minute, ungandu-le merue cu ulei si intorcandu-le pe toate partile.
  3. Frigaruile de porc  se servesc cu garnitura de orez si cu salata mare de sezon.

Recomandari

Friptura sau Gratar