- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Frigaruile americane sunt delicioase, dar daca le doriti mai picante puteti adauga intre bucatelele de carne si cate un ardei iute rosu, pentru culore.
Ingrediente
- 4 cepe mari
- 8 carnaciori afumati
- 200 gr ficat de vita
- 125 gr slanina afumata
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu
- usturoi
- ciuperci din conserva
- 400 gr carne de miel
Instructiuni de preparare
- Se taie toate ingredientele bucatele si se fac frigarui, alternand bucatelele, incepand si terminand cu o palarie de ciuperca.
- Se prepara toate frigaruile, apoi se marineaza 4-5 ore intr-un amestec de: 2 linguri ulei, 2 linguri vin alb, usturoi pisat, piper macinat, sare,cimbru. Se intorc de cateva ori in acest amestec, apoi se scot si se pun direct pe gratarul incins, intorcandu-le pe toate partile.