Ficat de vitel sote

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ficatul de vitel sote este un preparat aromat, fin, pe care trebuie sa il preparati si dvs . Ficatul de vitel sote se poate consuma, dupa preferinta, cu felii de ardei rosii chilli, pentru un plus de gust si aroma.

Ingrediente

    • 500 gr ficat de vitel
    • patrunjel verde
    • 3 linguri faina
    • 100 gr unt
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se taie ficatul bucati, care se pipereaza, se dau prin faina si se pun intr-o cratita cu unt fierbinte sa se rumeneasca, avand grija sa fie foarte bine patrunse, sa nu sangereze.
  2. Cand sunt gata bucatile de ficat se scot pe un platou, se presara cu sare si cu patrunjel verde tocat marunt si se serveste.

Recomandari

Friptura sau Gratar