- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sunt multe retete de frigarui. Noi va oferim o reteta de frigarui asortate , foarte aromate pe care chiar va sfatuim sa o incercati!
Ingrediente
- 2 piepti de pui
- 1 ou
- 2 frunze de lamaita sau menta
- 200 gr masline verzi fara samburi
- 200 gr masline negre fara samburi
- 500 gr penne
- 1 ceapa
- 1 lingura pesmet
- 8 fire de rozmarin
- 3 linguri sos pesto
- piper negru macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Toaca pieptii de pui, amesteca-i cu ou, ceapa taiata merunt, pesmet, frumzele de lamaite sau menta tocate marunt, piper si sare.
- Cu palmele inmuiate in apa rece, formeaza chiftelute si infige-le, alternand cu masline negre si verzi, pe fierele de rozmarin.
- Incinge grillul de la aragaz si pune frigaruile pe el.
- Fierbe pastele al dente conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scuge-le si amesteca-le cu sosul pesto.
- Cand frigaruile sunt gata se servesc cu garnitura de penne cu sos pesto.