Friptura de vita la cuptor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Friptura de vita la cuptor este un preparat delicios pe care il puteti incerca ori de cate ori aveti invitati numerosi la masa.

Ingrediente

    • 1 kg carne de vita
    • 50 gr unt
    • slanina
    • 2 catei de usturoi
    • sare fina
    • 100 ml apa
    • 100 ml vin
    • cimbru

Instructiuni de preparare

  1. Pentru o friptura buna carnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in slanina, se introduce usturoi, cimbru si se pune la cuptor.
  2. In timpul frigerii se stropeste mereu cu apa fierbinte, iar cand acrnea este aproape gata se toarna vinul si se sareaza daca este nevoie.
  3. Se tine cratita acoperita si cand intra usor furculita in carne se lasa fara capac sa se rumeneasca usor.

Recomandari

Friptura sau Gratar