Pastravi prajiti-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravii prajiti trebuie sa ii incercati si dvs deoarece sunt deliciosi si foarte gustosi.

Ingrediente

    • 6 pastravi
    • 150 ml ulei
    • 1 lamaie
    • sare
    • 1 lingura cu faina
    • piper macinat
    • patrunjel verde tocat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Se curata pestele, se goleste de intestine si se spala in apa rece. Nu se inlatura capul, se arunca doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei fierbinte. Se scot pe servetele de hartie.
  2. Se servesc pastravii  cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. Pestele se stropeste cu zeama de lamaie, se trece pe un platou curat, se inconjoara cu legume fierte si se serveste cald, cu paine proaspata, langa vin alb.

Recomandari

Friptura sau Gratar