Pui cu ananas

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu ananas este o reteta aromata cu care ii puteti oricand surprind pe cei dragi. Fiind dulce si totusi usor aromata va fi, cu siguranta, pe placul copiilor.

Ingrediente

    • 600 gr piept de pui
    • 6 oua de prepelita
    • 50 gr faina
    • piper alb
    • 1 cutie compot de ananas
    • 50 gr unt
    • 20 gr sare
    • boia dulce

Instructiuni de preparare

  1. Pieptul de pui se curata de pielite, se spala, se taie ca pentru friptura apoi se bate usor cu ciocanul de snitele.
  2. Se scot rondele din compotul de ananas, se scurg ine de zeama si se trec prin faina.
  3. Se prajesc pieptii de pui in unt topit, pana se rumenesc frumos pe ambele parti. In grasimea ramasa se rumenesc apoi rondelele de ananas.
  4. Se pune pieptul de pui intr-o tava, langa se pun rondelele de ananas, iar in gaurile lor de sparge cate un ou de prepelita. Se condimenteaza cu sare , boia si piper, se toarna zeama din compot si se  baga tava in cuptorul incins pentru 20 de minute.

Recomandari

Friptura sau Gratar