- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rulourile de pastrav cu vinete este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Revelion.
Ingrediente
- 4 fileuri de pastrav ( 200gr/bucata)
- 8 felii subtiri de cascaval
- patrunjel verde
- 18 felii subtiri de vanata
- 2 lingurite capere tocate marunt
- ardei iute uscat
- piper macinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Aseaza fileurile de pastrav pe hartie de copt, acopera-le cu o alta bucata de hartie de copt si bate-le usor, astfel incat sa se subtieze suficient cat sa se ruleze fara probleme.
- Pudreaza fiecare fleie de peste cu sare, piper, patrunjel, capere tocate marunt si ardei iute tocat marunt. Formeaza un strat de feliute de vanata. Peste vinete, se pun felii de cascaval si se ruleaza fileurile care se sigileaza la capete cu scobitori.
- Se pun fileuri intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul incins 25 de minute.
- Cand sunt gata se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, apoi se scot cu atentie scobitorile si se feliaza cu grija sa nu se rupa.
- Feliile de rulou se servesc cu legume sotate sau piure de legume.