Anghinare cu sos de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O mancar deliciioasa si gustoasa potrivita pentru perioada de post poate fi o farfurie cu anghinare si sos de rosii. Cu siguranta o veti indragi!

Ingrediente

    • 5 anghinare
    • 100 gr sos de rosii gros
    • 200 ml vin alb
    • 200 ml apa
    • 3 linguri ulei de masline
    • sare
    • piper negru macinat

Instructiuni de preparare

  1. Anghinarea se curata de frunzele din mijloc si de fibre. Se pune apa cu sare la fiert si cand da in clocot se introduce anghinarea si se fierbe 6-7 minute.
  2. Se scot anghinarele din apa cu o spumiera, se scurg  si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu vinul, apa, sosul de rosii, sare, ulei, piper si se introduc in cuptor sa fiarba pana scade apa, apoi se servesc.

Recomandari

Mancaruri