Ardei umpluti cu carne in amestec

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii umpluti cu carne in amestec sunt foarte gustosi si aromati fiind in acelasi timp un preparat perfect pentru masa de pranz.

Ingrediente

    • 10-12 ardei
    •  500 gr came tocata in amestec
    • marar si patrunjel tocate
    • 2 rosii mari
    • 200 gr rosii mici
    • leustean sau tarhon crengute
    • 4-5 ciuperci
    • 1 ou
    • 2 cepe mari
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Pregatesti ardeii:  tai coditele, ii golesti de seminte, ii speli, ii lasi sa se scurga.
  2. Carnea o amesteci cu ceapa tocata, miezul de la 2 rosii mari, ciupercile tocate felii subtiri, verdeata tocata si un ou crud.
  3. Condimentezi cu sare si piper, omogenizezi, adaugi o cana cu apa calda, amesteci framantand cu mana si umpli ardeii. Ii asezi in vas emailat pe doua randuri, cu crengute de tarhon sau leustean intre ei si cu rosii mici, decojite printre golurile lasate de ardei. Umpli cu apa calda, fierbi la foc potrivit 30 de minute, scazi la cuptor dupa ce ai potrivit de sare.
  4. Mancarea are gust picant si o servesti mancarea calda, cu paine proaspata, langa vin alb.

Recomandari

Mancaruri