- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Broastele cu sos alb poate pentru unii nu par gustoase dar daca le veti gusta o data cu siguranta nu le veti uita prea usor aroma.
Ingrediente
- 20-30 de broaste
- 2 galbenusuri de ou
- 1 lingura faina
- 7 linguri lapte
- 150 gr unt
- 1 leg patrunjel verde
- 1 lingura smantana
- otet
- sare
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Picioarele de la broaste, la care se taie cu foarfecele degetele, se spala si se macereaza putin cu sare, piper si otet, apoi se scot si se inabusa intr-o cratita cu unt fierbinte, la foc mic.
- Se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri cu lapte si 2 galbenusuri.
- Se toarna sosul peste broaste, se lasa sa fiarba 2-3 clocote, se amesteca cu patrunjel verde tocat, apoi se servesc.