Calcan rasol

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Calcanul rasol este cel mai dietetic si sanatos mod de a consuma pestele. Calcanul rasol poate fi servit atat la masa de pranz cat si la cina.

Ingrediente

    • 1 calcan
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 2 linguri otet
    • 1 legatura patrunjel verde
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se curata calcanul, se  spala bine sub jet de apa rece apoi se opareste intr-o oala cu apa fierbinte, dupa care se scoate pielea iar carnea se taie bucati.
  2. Se fierb legumele in apa cu otet si cand sunt fierte pe jumatate se adauga pestele si se fierbe la foc mic. Cand pestele este fiert se scoate pe o farfurie, se presara cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste cu cartofi natur.

Recomandari

Mancaruri