- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Calcanul rasol este cel mai dietetic si sanatos mod de a consuma pestele. Calcanul rasol poate fi servit atat la masa de pranz cat si la cina.
Ingrediente
- 1 calcan
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2 linguri otet
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Se curata calcanul, se spala bine sub jet de apa rece apoi se opareste intr-o oala cu apa fierbinte, dupa care se scoate pielea iar carnea se taie bucati.
- Se fierb legumele in apa cu otet si cand sunt fierte pe jumatate se adauga pestele si se fierbe la foc mic. Cand pestele este fiert se scoate pe o farfurie, se presara cu sare, piper, patrunjel verde tocat fin, se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste cu cartofi natur.