- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Caserola de peste in stil mediteranean este o mancare pe care trebuie sa o incercati cand doriti sa surprindeti invitatii.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
- Stropiti fileurile cu zeama de lamaie, pudrati-le cu sare si piper, apoi intindeti peste ele crema de branza si rulati-le.
- Taiati ciupercile in sferturi, cojiti rosiile, curatati-le de samburi si taiati-le in cubulete.
- Ungeti un vas termorezistent cu ulei, puneti in el ciupercile si rosiile. Presarati o lingura de patrunjel verde si una de busuioc si asezati deasupra rulourile de peste. Daca adaugati creveti puneti-i peste rulouri.
- Pentru topping, amestecati toate ingredientele, fara ulei. Turnati toppingul peste peste si stropiti cu ulei.
- Bagati vasul la cuptor si coaceti 25 de minute, apoi serviti cu garnitura de cartofi natur, stopiti cu unt si presarati cu patrunjel verde.