Vitel cu ciuperci si arpagic

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de vitel cu ciuperci si arpagic este o mancare delicioasa si satioasa in acelasi timp.

Ingrediente

    • 700 gr pulpa de vitel
    • 1 morcov
    • 3 catei de usturoi
    • 1 cutie cu ciuperci
    • 300 gr arpagic
    • 125 ml vin rosu
    • 1 foaie de dafin
    • 2 linguri pasta detomate
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Incinge putin ulei intr-o tigaie in care caleste arpagicul. Scoate-l din tigaie, iar in uleiul ramas, prajeste carnea de vita taiata in bucati potrivite, vreo 10 minute. Adauga putina sare, pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa , si foaia de dafin. Acopera cu un capac  si lasa pe foc sa fiarba pana se patrunde carnea.
  2. Cand carnea este facuta, adauga ciupercile din conserva, morcovul taiat in cubulete, usturoiul zdrobit si arpagicul. Adauga vinul si lasa cateva minute pe foc, pana se leaga sosul,  apoi opreste focul si poti servi mancarea.

Recomandari

Mancaruri