Chiftelute de peste in sos de legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiftelutele de peste in sos de legume sunt delicioase si foaret gustoase in zilele de vara, daca le serviti reci.

Ingrediente

    • 2 conserve de ton
    • 4 cepe
    • 2 oua
    • 3-4 linguri pesmet
    • busuioc
    • verdeata
    • sare
    • piper
    • 1 dovlecel
    • 2 cepe
    • 2 vinete
    • 1 ardei gras rosu
    • 50 gr unt
    • 250 ml vin
    • 1 lingura faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 70 minute

  1. Maruntesti tonul si il amesteci cu 2 cepe date prin razatoare si scurse bine, ouale, pesmetul, verdeata, sare si piper dupa gust si dai amestecul la rece.
  2. Maruntesti cepele ramase si celelalte legume si le calesti in unt, pentru cateva minute. Presari faina si o amesteci foarte bine, turnand in acelasi timp vinul si condimentand dupa gust, cu sare si piper.
  3. Cu mana rece, formezi chiftelute din amestecul de ton dat la rece. Le pui in sos si dai tava la cuptor timp de 30 de minute. Le servesti presarate cu verdeata.

Recomandari

Mancaruri