Pilaf de orez cu naut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pilaful de orez cu naut este o mancare de post cu arome asiatice, plina de vitamine si satioasa.

Ingrediente

    • 200 gr naut
    • 200 gr orez
    • 175 ml ulei
    • sare
    • 1 ceapa
    • patrunjel verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 3 ore

  1. Spalati nautul, il lasati la inmuiat 2 ore, scurgeti apa si umpleti cu 1 litru de apa rece. Fierbeti la foc mic pana cand se poate consuma.
  2. Alegeti si spalati orezul, il caliti in ulei impreuna cu 1 ceapa tocata. Umpleti cu 4 cani de apa calda, fierbeti 15 minute la foc mic, rasturnati nautul peste orez,apoi  stingeti focul.
  3. Adaugati sare dupa gust, acoperiti vasul pentru 1 ora, apoi serviti mancarea calduta, decorata cu verdeata tocata, cu paine prajita si (eventual) cu salata de varza tocata cu chimen.

Recomandari

Mancaruri