- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chili cu crane este o reteta mexicana, foarte aromata si deosebita in acelasi timp.
Ingrediente
- 200 gr carne tocata de vita
- 1 ardei gras
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura bulion
- 1 lingura ulei de masline
- 1 conserva fasole boabe rosie
- 1 ceapa
- 2 rosii foarte bine coapte
- 2 ardei iuti
- piper
- sare
Instructiuni de preparare
- In uleiul incins se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt. Dupa ce au devenit aurii, se adauga carnea si se sfarama cu lingura. Se lasa doar putin cat sa isi schimbe culoarea fara sa se prajeasca.
- Se adauga fasolea scursa si trecuta printr-un jet de apa rece, bulionul, rosiile si ardeiut taiate felii, ptecum si putina apa, cat sa ajute preparatul sa fiarba.
- Se mai lasa sa fiarba 10 minute si se potriveste gustul de picant cu ajutorul ardeilor iuti taiati rondele.