- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Chilli cu carne este un preparat asiatic pe care ar trebui sa il incercati si dvs macar o data. Se prepara foarte repede si este gustos!
Ingrediente
- 450 gr carne tocata
- 400 gr pulpa de rosii
- 2 catei de usturoi
- 2 ardei iuti rosii
- 200 gr porumb dulce din conserva
- 400 gr fasole rosie din conserva
- 1 ceapa mare
- 1 lingura ulei
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 linguita chimion macinat
- piper macinat
- patrunjel verde
- sare
Instructiuni de preparare
- Incinge uleiul intr-o cratita sau tigaie adanca. adauga ceapa si usturoiul tocate marunt si putina sare. cand ceapa s-a inmuiat, adauga carnea si lasa pe foc pana isi schimba culoarea.
- Scurge grasimea inexces, adauga ardeii iuti taiati mare, cimbrul, chimionul si , daca mai este nevoie sare.
- Amesteca bine de tot, adauga fasolea scursa si clatita putin, pulpa de rosii si o ceasca de apa.Lasa sa dea in clocot, da focul mic, acopera vasul cu capac si lasa sa fiarba 20 de minute.
- Adauga porumbul, amesteca usor, decoreaza cu patrunjel verde si serveste!