Fasole verde cu carne de vita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fasolea verde cu carne de vita este un preparat usor de vare pe acre trebuie sa il savurati si dvs. Daca il veti gusta rece veti surprinde din plin toate aromele.

Ingrediente

    • 500 gr carne de vita
    • 500 gr fasole pastai verde sau galbena
    • sare
    • 2 linguri smantana
    • 200 gr pasta de tomate
    • 1 lingurita faina
    • 100 gr unt
    • 1 ceapa

Instructiuni de preparare

  1. Se taie carnea bucatele, se toaca ceapa si se pun impreuna cu untul intr-o cratita. Se lasa sa fiarba incet pana incepe sa se rumeneasca, amestecand mereu, apoi se toarna apa cat sa acoepre carnea si se lasa sa fiarba in continuare.
  2. Fasolea se curata de ate si daca nu este tanara se pune peste acrne sa fiarba impreuna, apoi se introduce cratita la cuptor. daca carnea nu este fiarta bine se mai adauga apa si se mai fierbe, se adauga pasta de tomate si sare.
  3. Cand mancarea este gata se adauga 2 linguri cu smantana amestecata cu o lingurita cu faina, se mai da in cateva clocote apoi se poate servi.

Recomandari

Mancaruri