- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fileul de crap cu sfecla rosie este un preparat racoritor de vara, apetisant si foarte gustos.
Ingrediente
- 600 gr file de crap
- 250 gr sfecla rosie coapta
- 4 cepe
- 150 gr salata verde
- 3 linguri ulei de maslinei
- 3 linguri otet de vin
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 3 portii
Timp de preparare 50 minute
- Clatesti si zvinti bine fileurile de peste, apoi le prajesti in 2 linguri de ulei de masline, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Sarezi si piperezi, apoi le dai deoparte.
- Torni peste uleiul din cratita otetul, pui inauntru ceapa tocata si lasi sa fiarba. Torni amestecul peste fileurile de crap si le lasi la racit. Cureti sfecla si o tai in betigase. Speli frunzele de salata si le tai.
- Pui pe farfurii cate un file de crap si ceapa calita deasupra, apoi garnisesti cu lamele de sfecla si cu frunze de salata. Stropesti totul cu putin ulei, apoi le poti servi.