- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fileul de stiuca rasol este un preparat foarte aromat de vara, pe care il puteti servi chiar si rece.
Ingrediente
- 1,250 kg file de stiuca
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 foaie de dafin
- 50 ml otet
- 50 ml ulei
- piper boabe
- sare
Instructiuni de preparare
- Fileurile de peste se portioneaza si se spala. morcovul se curata, se spala si se taie rondele, iar ceapa curatata si spalata se taie felii.
- Morcovii se fierb in 2 litri de apa, cu ceapa, cateva boabe de piper, sare si ulei. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga otetul si bucatile de peste si se mai fierb inca 10 minute,
- Fileul de stiuca rasol se serveste cu garnitura de cartofi natur si felii de lamaie.