Gulii umplute cu carne de vita

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Guliile umplute cu carne de vita este un preparat pe care trebuie sa il savurati. Daca veti gusta guliile umplute cu carne recei veti vedea cum aromele sunt mult mai intense.

Ingrediente

    • 6 gulii
    • 1 ceapa
    • 1 ou
    • 200 ge pasta de tomate
    • 300 gr carne de vita
    • 50 gr unt
    • 1 lingura zahar
    • piper macinat
    • sare
    • 1 lingurita faina
    • veredeata

Instructiuni de preparare

  1. Guliile ca sa fie bune trebuie sa fie tinere. Se curata guliile, se scobesc si se umplu cu carnea data prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata si calita in 25 gr unt, amestecata cu sare, piper, puitina verdeata tocata si oul.
  2. Se asaza guliile intr-o cratita cu unt si se toarna supa de carne sau apa, pasta de tomata amestecata cu faina, zaharul ars stins cu 3 linguri de apa si se introduce cratita la cuptor sa fiarba.
  3. Cand sunt gata se scoate cratita din cuptor, se lasa cateva minute sa se tracoreasca apoi se servesc guliile adaugand deasupra o lingura de iaurt rece.

Recomandari

Mancaruri