- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Mazarea indiana este un preparat delicat, fin care poate ca nu este chiar pe gustul tuturor. Dar macar o data merita sa o incercati!
Ingrediente
- 250 gr telemea de vaca
- 1 ceapa
- 2 linguri bulion
- 400 rg mazare verde
- 1 ardei gras
- 1 lingurita coriandru
- 1 lingurita curcuma
- 1 lingurita ghimbir macinat
- sare
- ulei
Instructiuni de preparare
- Pune putin ulei intr-o tigaie, adauga branza taiata in cubulete, rumeneste-o pe toate partile si scoate-o pe o farfurie. In restul de grasime, pune ceapa tocata marunt, caleste-o cateva minute, apoi adauga ardeiul taiat in cubulete si praful de ghimbir.
- Caleste legumele pana se inmoaie. Pune mazarea, curcuma, coriandrul si boiaua – de preferat, iute (sau m?acar un varf de lingurita). Adauga putina apa si lasa sa fiarba. Cand toate legumele sunt fierte, drege de sare, pune bulionul si da totul in cateva clocote. Stinge focul si adauga branza prajita.