- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Popiotele de pastrav sunt delicioase se foarte aromate. Aceatsa reteta se poate prepara si cu alt tip de peste numai sa fie fara oase.
Ingrediente
- 200 gr ciuperci
- 1 legatura patrunjel verde
- piper negru macinat
- 4 pastravi
- 1 lamaie
- 2 linguri ulei
- sare
Instructiuni de preparare
- Pestele se curata, se spala cu apa rece si se usuca cu un servet de hartie, iar lamaia se taie in doua. Se presara cu sare in interior si se umple burta pestelui cu o felie taiata dintr-una din cele 2 jumatati.
- Se asaza pestele intr-o folie de aluminiu suficient de mare pentru a forma un pachet. Deasupra pestelui se presara putin suc de lamaie, se pune patrunjel verde tocat, se presara piper si se asaza cateva ciuperci.
- Se strange folia de aluminiu ca un pachet si se da la cuptor, direct pe gratar, pentru 20 de minute.
- Papiotele se aduc la masa nedesfacute, fiecare va avea placere de a descoperi ce este inauntru.