- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Puiul cu sos de parmezan este un preparat rapid, delicios si foarte satios.
Ingrediente
Instructiuni de preparare
- Taie pieptul de pui in cuburi, da-le cu sare, piper si ulei si tine-le la rece 30 de minute.
- Intre timp, opareste 4 buchetele de broccoli in apa cu sare, apoi scuge-le.
- Pentru sosul de parmezan topeste untul si prajeste faina cat sa capete o culoare aurie. Toarna laptele treptat si amesteca usor cu telul pana se ingroasa. Adauga parmezanul si mozzarella si amesteca pana se topesc.
- Incinge o tigaie adanca si caleste bucatile de pui pana devin aurii. Adauga buchetelele de broccoli, amesteca usor si opreste focul.
- In momentul servirii adauga peste pui si broccoli sosul de parmezan.