Pulpa de vita cu orez si masline

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pulpa de vita cu orez si masline este delicioasa, gustoasa si pe palcul tuturor, numai buna pentru un pranz satios si gustos.

Ingrediente

    • 1 kg pulpa de vita
    • 2 oua
    • 200 gr masline fara samburi
    • 1 legatura marar
    • 2 ardei grasi
    • 200 gr ciuperci proaspete
    • 400 ml sos de soia
    • 200 gr unt
    • piper
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Carnea de vita se spala, se curata de tendoane, se freaca cu sare si se taie feliute lungi. Ardeiul gras si ciupercile se spala si se taie la fel, iar verdeata se toaca marunt.
  2. Se topeste tot untul, ungandu-se bine o tava. Se incinge cuptorul , apoi se pun in tava carnea, deasupra legumele si se condimenteaza. Se tine la copt  30-40 de minute.
  3. Pulpa de vita se serveste cu masline, verdeata taiata fin si garnitura de orez fiert.

Recomandari

Mancaruri