- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pulpele de pui cu fasole si ceapa rosie sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca doriti sa impresionati.
Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 400 gr fasole uscata
- 450 ml bulion
- 200 ml vin rosu
- 200 ml supa de pui
- 150 gr ceapa rosie
- 6 catei de usturoi
- 1 fir de patrunjel verde
- 50 ml ulei
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 2 ore si 30 minute
- Speli pulpele si le freci cu sare si piper. Pui fasolea la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, strecori fasolea si o pui intr-un vas mai mare, termo rezistent, in care torni putin ulei.
- Peste stratul de fasole, asezi pulpele condimentate si le acoperi cu rondele de ceapa rosie si usturoiul pisat.Torni apoi supa de pui, vinul si bulionul si presari patrunjelul verde tocat.
- Acoperi tava cu folie si o introduci in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru 100 de minute.
- La sfarsit, indepartezi folia si lasi in cuptor inca 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapa rosie si firul de patrunjel verde.