Risotto cu bostan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Risotto cu bostan este un preparat de post, gustos si foaret aromat, pe care il puteti servi simplu sau drept garnitura la friptura preferata.

Ingrediente

    • 250 gr orez
    • 1 ceapa
    • 200 gr bostan
    • 2 linguri ulei
    • 1 litru supa de carne
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Se prajeste ceapa si orezul in ulei incins, dupa care se adauga bostanul taiat in cuburi mici. Din cand in cand, se toarna cate un polonic de supa fierbinte peste orez si se mesteca incontinuu.
  2. Dupa aproximativ 20 minute, orezul se umfla, semn ca este gata. Se potriveste de sare si piper dupa gust. Pentru decorare, patrunjel tocat. In loc de bostan se pot utiliza ciuperci sau fructe de mare.

Recomandari

Mancaruri