Rosii umplute cu hribi proaspeti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute cu hribi proaspeti sunt gustoase si foarte aromate.

Ingrediente

    • 6-8 rosii mijlocii
    • 4-6 hribi proaspeti
    • 1 salata verde
    • 1 ardei gras
    • sare
    • 1 lingura cu zahar
    • 4-6 catei de usturoi
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Se spala rosiile, se decupeaza un cerc in jurul coditelor, se lasa pe prosop curat la scurs.
  2. Se curata hribii de frunze si pamant, se spala, se pun la fiert in apa care clocoteste, in care s-au pus sare si zahar. Dupa 15 minute se scot, se scurg, se toaca marunt, se amesteca cu miezul de salata tocat fasii, ardeiul gras taiat feliute, miezul de rosii, usturoiul tocat fin, sare si piper macinat.
  3. Cu acest amestec se umplu rosiile, care se asaza pe un platou ornate cu frunze de salata. Se servesc cu cartofi fierti in coaja.

Recomandari

Mancaruri