Sarmale de urda cu marar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sarmalele de urda cu marar sunt sarmale dietetice foarte satioase si aromate.

Ingrediente

    • 500 gr de urda
    • verdeata tocata
    • 4 linguri pline cu marar tocat
    • 1 ou
    • 150 ml ulei
    • 1 lingura de pesmet
    • sare
    • 1 ceapa
    • frunza de vita
    • 1 lingura cu bulion

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Framanti urda cu marar tocat cu putina sare, o lingura de ulei, o ceapa calita si un ou crud, amesteci cu o lingura de pesmet daca amestecul nu este prea legat si infasori sarmale in foi de vita oparite in apa clocotita.
  2. Sarmalele le pui sa fiarba cu apa calda in care ai desfacut o lingura de bulion si patrunjel tocat. Lasi focul mic si fierbi un ceas, apoi scazi 15 minute la cuptor.
  3. Servesti sarmalele calde, cu smantana deasupra, cu paine sau mamaliguta fierbinte.

Recomandari

Mancaruri