Sote de vitel cu paste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Soteul de vitel cu paste este preparatul ideal pentru zilele caniculare de vara, deoarece se poate consuma si rece, adaugand, dupa preferinta si putin parmezan ras deasupa.

Ingrediente

    • 750 gr carne de vitel
    • 200 gr pasta de tomate
    • 2 cepe
    • patrunjel verde
    • 200 gr paste ( penne, fusili, tagliatelle)
    • piper macinat
    • sare
    • 100 gr unt

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se spala si se pune la foc impreuna cu ceapa si verdeata. Se fierbe la foc mic pana cand carnea de vitel este bine fiarta.
  2. Separa se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, dupa acre se scurg de apa sise amesteca cu carnea fiarta si taiata bucatele, se pune sare si piper, se asaza intr-un vas termorezistent, se toarna untul topit, pasta de tomate diuata in putina apa si se pune vasul in cuptor sa se gratineze.

Recomandari

Mancaruri