- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
O gustare simpla potrivita atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.Incercati sa savurati sufleul rece. Are un gust deosebit si contine vitaminele necesare pentru a va energiza in restul zilei.
Ingrediente
- 1 buchet de broccoli de marime potrivita
- 1 ceasca de cascaval ras
- 3 linguri smantana
- 4 oua
- 2 linguri de faina
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Se deface broccoli in buchete mai mici si se spala sub jet de apa rece. Se pune o oala cu apa pe foc si cand apa atinge punctul de fierbere se pun buchetelele de broccoli si se tin in apa 2 minute.
- Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se pun intr-un castron si se strivesc in bucatele mai mici cu furculita. Aveti mare atentie sa nu faceti piure.
- Se aseaza broccoli intr-o tava de yena tapetata cu unt.Si se pun deasupra galbenusurile, smantana, cascavalul ras si faina.
- Separat, se bat albusurile spuma tare cu putina sare. Se incorporeaza usor spuma de albusuri in compozitia de broccoli, amestecand de jos in sus. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,
- Se da la cuptor pentru 40 minute presarand deasupra cascavalul.