Telina umpluta cu carne

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Telina umpluta cu carne este un preparat foarte gustos si aromat, pe care trebuie sa il incercati.

Ingrediente

    • 8 teline marisoare
    • 100 gr unt
    • 2 linguri faina
    • 1 legatura marar
    • cimbru
    • 500 gr carne tocata
    • 4 cepe
    • 2 linguri bulion
    • 1 legatura patrunjel
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Telina se curata si se pune la fiert in apa clocotita. Cand s-a inmuiat, se scoate, se taie un capacel, apoi se scoate miezul cu o lingura de inox. Partea ramasa trebuie sa fie groasa de 1 cm.
  2. Se paseaza miezul si se amesteca, intr-un castron, cu carnea tocata, verdeata si doua cepe tocate marunt, sare, piper si cimbru.
  3. Se umplu telinele cu aceasta compozitie si se pun intr-o tava.
  4. Se prepara un sos din doua cepe tocate marunt si inabusite in putina apa cu sare, faina rumenita intr-o tigaie uscata, bulionul, untul si o cana de zeama de la telina. Se toarna sosul in tava si se da la cuptor 1 ora, la foc mic.

Recomandari

Mancaruri