- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocana de manzat este o mancare satioasa si aromata, indicata a se consuma atat calda cat si rece.
Ingrediente
- 1 kg cap de piept sau 500 gr carne macra de manzat
- 4 cepe
- usturoi verde
- 150 ml ulei
- 175 gr smantana
- marar tocat
- sare
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Speli carnea, o portionezi si o prajesti in ulei incins, apoi o scoti carnea si o lasi deoparte.
- In uleiul ramas, trecut in alta cratita si strecurat, calesti ceapa taiata pestisori si usturoi verde, pana cand ceapa devine transparenta. Pui carnea peste ceapa, acoperi cu apa calda, adaugi sare si boabe de piper, fierbi pana cand carnea se poate consuma.
- Adaugi marar tocat, mai lasi pe foc mic 15 minute, tragi vasul deoparte si servesti cu smantana si mamaliguta fierbinte.