- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocanita de vita este o mancare delicioasa, satioasa si dietetica, in acelasi timp. Servita calda este un adevarat rasfat care va va umple cu energie pentru tot restul zilei.
Ingrediente
- 350 gr pulpa de vita
- 2 ardei grasi rosii
- 1 ardei gras verde
- 4 linguri ulei
- 500 gr cartofi
- 2 cepe albe
- boia de ardei
- piper
- sare
Instructiuni de preparare
- Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste in ulei incins timp de 3 minute, amestecand usor.
- Carnea de vita se spala si se taie cubulete, apoi se pune peste ceapa calita. Se adauga 200 ml de apa, se pune un capac si se lasa sa se inabuse.
- Separat, spala si taie cartofii cubulete. Pune-i in cratita cu carne, toarna 500 ml de apa si lasa sa fiarba 30 de minute, pana incepe sa scada apa.
- Taie ardeii fasii, pune-i in cratita si mai lasa 3 minute. Adauga putina sare, boia si piper si serveste imediat.