Tofu cu spanac

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de tofu cu spanac este un preparat aromat, dietetic si foarte usor de preparat, fiind de mare ajutor pentru cei care tin diferite cure sau regimuri.

Ingrediente

    • 1 kg spanac congelat
    • 250 gr tofu
    • 100 ml vin alb sec
    • piper macinat
    • 1 ceapa
    • 2 linguri seminte de susan
    • 2 linguri ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spanacul congelat se da intr-un clocot apoi se lasa la scurs. Intr-o tigaie, se  prajesc semintele de susan, apoi se scot pe o farfurie si se lasa sa se traceasca. Intr-o lingura de ulei incins se prajeste branza tofu taiata cubulete, apoi se da deoparte.
  2. Ceapa se rumeneste si ea, si cand a devenit translucida, se adauga spanacul scurs bine, si se lasa 5 minute, la foc iute, apoi se adauga cubuletele de branza rumenite putin, semintele de susan si vinul.
  3. Se lasa sa fiarba totul pana cand vinul se evapora, se potriveste  de sare si piper, apoi se opreste focul si preparatul se poate servi.

Recomandari

Mancaruri