- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pentru impatimitii de ciocolata checul cu cacao este varianta ideala de gustare sau desert pe care o pot avea mereu la indemana.
Ingrediente
- 375 gr zahar pudra
- 4 linguri ulei
- 1 plic zahar vanilat
- 6 oua
- 375 gr faina
- 1 lamaie
- cacao
Instructiuni de preparare
- Se separa albusurile de galbenusuri, apoi se bat spuma tare albusurile cu putina sare. Se adauga treptat zaharul, galbenusurile, pe rand, apoi faina, cacaua uleiul cate putin, zeama si coaja rasa de la lamaie si zaharul vanilat, apoi se amesteca foarte usor in albus.
- Se ung 2 tavi de chec cu unt, se toarna compozitie in ele, apoi se introduc la cuptor sa se coaca. Cand sunt gata checurile se lasa sa se raceasca, apoi se pot marmora cu cacao.