- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spaghetele bologneze sunt delicioase si foarte bune, iar daca in momentul servirii adaugati si putin parmezan ras, gustul devine mai intens.
Ingrediente
- 500 gr spaghete
- 300 gr carne tocata
- o ceapa
- 2 catei usturoi
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 400 gr bulion
- dafin
- frunze de busuioc tocate
- sare
- piper
- ulei de masline
Instructiuni de preparare
- Spaghetele se fierb al dente in apa si sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 minute incet, sub capac.
- Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.